25.8.15

Avicii reveals release date for sophomore album, announces two new singles & tour dates

Авичи най-накрая разкри (някои) подробност около предстоящия му албум Stories. Авичи загатна с тази снимка за предстоящи песни. Е, вече е ясно как се казват песните - For A Better Day и Pure Grinding. Те ще могат да бъдат закупени онлайн на 28 август. Това двойно пускане на песните в продажба със сигурност ще привлече голям интерес около албума, който излиза на 25 септември.
За For A Better Day се казва, че е "потънала съвременна балада", която е също написана от Alex Ebert, спечелил Golden-Globe. Със заявяването за сътрудничество между двамата, се оказва, че песента ще стане като предишните "Wake Me Up" и "Hey Brother" на шведския диджей. Насладете се на предварителни кадри по-долу:


AAAAMAZING shows at Ushuaia Ibiza this summer!! Soo many crazy dancing friends attending every Sunday! Thank you all for coming and to ALCATEL ONETOUCH for the support!
Posted by Avicii on 17 август 2015 г.


Pure Grinding е описан като ритмичен сблъсък на хип-хоп, соул и кино звуци в електронна среда. С участието на шведския певец/композитор/продуцент Kristoffer Fogelmark и американския recording artist Earl St. Clair, който в миналото е работил с Machine Gun Kelly. Можете да чуете предварително Pure Grinding по-долу:Също стана известно, че Авичи и Otto Knows ще имат представление в Япония за три последователни дни. Флайерът излезе скоро и можете да го видите по-долу:


A photo posted by Didrick (@didrickofficial) on

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 
© 2015 AVICII BULGARIA || Theme Base